UGI®

Ugi systemet blev skabt af kendistræneren, Sara Shears, der har trænet klienter såsom Salma Hayek og Rosario Dawson. Saras mange års faglig uddannelse og innovation førte til udviklingen af denne høj intensitet interval træning som kombinerer kerne, styrke og konditionstræning i en sjov og udfordrende 30-minutters træning. Designet specielt til realistiske og bæredygtige resultater, Ugi er en hurtig og effektiv træningsstil hvis formål er at øge din energi, sundhed og samtidig hjælpe dig til at få den krop du gerne vil have. Ugi bolden har konsistensen af en hackysack, elasticiteten af en stress bold og skønheden i det enkle design, så du kan udrette en total body workout med ét træningsudstyr. Fås i fire forskellige vægte.

Alle priser er eksklusiv moms.

Ugi® Bolde

Ugi® bolden er 38,1 cm i diameter og i 4 forskellige vægte. Den mærkes som en hackysack/sækkestol og elasticitet som en stress bold. Den er den første af sin art og er det perfekte værktøj til personlige trænere, til at bruge til deres stabilitet, styrke-og udholdenhedstræning.

Ugi® bolden er håndfyldt med en kombination af genanvendt gummi og en eksklusiv polyester fiber fyld, der opretholder form og elasticitet. Den er lavet af en meget holdbar, voksbelagt, poly vinyl materiale

  • Fås i 6, 8, 10 og 12 lbs.

Pris: 775,-

Ugi ® Home Kit

Ugi® Home Kit er en smuk bold og 30 minutters funktionel træning, som man kan tage med overalt.

Du får følgende:

  • Ugi® bold efter eget valg (6, 8, 10 eller 12 lb)
  • 5 træningsprogrammer af hele kroppen på DVD med instruktioner, tips, modifikationer og 150 øvelser
  • En easy-to-follow Ugi træningsguide, som du kan tage med dig overalt
  • En no-nonsense guide med madforslag.
  • Gratis Ugi iPhone app med interval timer
  • Pris: 975,-