Starfit ApS leverer professionelt fitness udstyr

Starfit ApS har eksisteret siden 1997 og sælger professionelt fitness udstyr. Vi er ligeledes distributører af verdens største koncept indenfor indendørs cykling, det originale spinning koncept®.

Vi har mange års erfaring fra branchen og kan tilbyde råd og vejledning, uanset om der er tale om et enkelt produkt eller et komplet fitness center. Vores mission er, at levere produkter som støtter virksomheder eller foreninger i at levere en ydelse til deres medlemmer eller medarbejdere med henblik på en aktiv og sund livsstil.

Vi ser ikke os selv som sælgere, men som konsulenter der hjælper branchen med løsninger, som passer til de kunder, brugere eller medlemmer som skal træne.

Vi har princippet at vores reelle kunder, er dem som skal bruge udstyret – og fordi at folkene bag Starfit ApS selv har drevet fitness centre med succes i mange år, har vi en indgående forståelse for, hvad det betyder, når udstyret ikke virker.

Vi sætter en ære i at være markedsleder indenfor professionel fortetningsrådgivning og således vejleder vi ikke kun i hvilket udstyr der skal bruges, men også lokalt marked, målgruppe, markedsføring, drift, salg, opstart og meget mere. Vi er altid ærlige og loyale - vi giver vores bedste anbefalinger - også selvom vi måske ikke ender med at få ordren

Vi har fokus på service og support, således at oplevelsen for medlemmet eller medarbejderen altid er positivt.

Vores kunder er mange og spænder vidt – det er fitness kæder og centre. Det er fysioterapeuter, virksomheder, skoler, brandstationer, hospitaler og mange andre. Vi har også pilates studios som kunder. Der er store og små kunder, men alle får samme professionelle behandling – hver gang.

Vi er en ”one stop leverandør”. Det betyder, at du kan få alt hos os. Fitness maskiner, konditions maskiner, plate loaded, stativer og bænke, udstyr til holdsalen, frivægte, skabe, musikanlæg og meget mere.

Vi samarbejder kun med de bedste, men har altid fokus på en fornuftig pris.

Vores mærker er følgende:

  • Mad Dogg Athletics
  • Spinning®
  • Peak Pilates®

og flere andre..

Kontakt os for mere information eller et uforpligtende møde om jeres ønsker og behov. Læs mere her