Peak Pilates®

Peak Pilates er det førende valg af erfarne Pilates fagfolk over hele verden. Peak Pilates leverer en komplet Pilates løsning med innovative designs og fantastiske instruktør uddannelser. Peak Pilates er kendt i branchen for sine dygtige medarbejdere og den høje kvalitet af udstyret. Peak Pilates har formået at lave et flot design, samtidig med at kvaliteten er helt i top. Dette sikrer en god ydeevne samt en høj sikkerhed. For at finde ud af mere vedr. uddannelser se under fanen uddannelse.

Alle priser er eksklusiv moms.


Low Chair (Single pedal)

Low Chair (Single pedal) har samme funktion som den klassiske Wunda Chair, men uden den ekstra fordel at kunne konverteres til en lænestol. Skal du bruge en varieret og udfordrende træning, er denne stol den rigtige at vælge. En fremragende værdi, den kommer forboret til håndtag og kan opgraderes til en High/Low Combination Chair til enhver tid. Dens Single Pedal Platform er stabil og holdbar.

Fås i flere forskellige træsorter: Amber bamboo, Natural bamboo og Oak. Prisen nedenfor er på modellen Oak.

Pris: 7.390,-


MVe® Chair (Split pedal)

Den alsidige MVe Split Pedal Chair bringer Pilates chair-træning til det almindelige fitnesscenter. Den er glat, i metal, stabil, bærbar og kan stables (op til 5 ovenpå hinanden for at pladsbespare). Den er ideel til en-til-en træning eller små gruppetræninger.

Der kan tilkøbes håndtag som ses på billedet nedenunder. Det øger mulighederne for at arbejde atletisk og terapeutisk med den.

Pris: 8.140,-


MVe® Chair Handle Kit

Tilkøb til MVe® Chair.

Pris: 2.040,-


Wunda Chair

Wunda Chair blev bygget som en stol til hjemmet, og når den blev vendt om, blev den til et trænings apparat med to madrasfjedre. Designet har udviklet sig, og i dag benytter vi ikke længere madrasfjedre. Funktionen og formålet har ikke ændret sig. Vores Wunda Chair er en autentisk udgave af den oprindelige, som kan konverteres fra et trænings apparat til et fint møbel. Den har et smukt trædesign og en alsidig funktion, hvilket gør den eftertragtet for den kræsne instruktør og centerejere.

Fås i flere forskellige træsorter: Amber bamboo, Natural bamboo og Oak. Prisen nedenfor er på modellen Oak. Der kan desuden tilkøbes forskellige puder til den.

Pris: 8.880,-


High Ladder Barrel

High Ladder Barrel har erstattet den klodsede justering af knapper med et effektivt 3-trins låsesystem. Bare spark, glid og lås for at lette flowet i undervisningen og under træningen. Bygget til at modstå en hård træning dag efter dag og år efter år. Denne Barrel integrerer de skarpe dimensioner af Pilates' oprindelige design, som omfatter nøjagtig Ladder med god plads, samt Barrels højde og kontur. Det er nemt at justere mellem Ladder og Barrel.

Fås i flere forskellige træsorter: Amber bamboo, Natural bamboo og Oak. Prisen nedenfor er på modellen Oak. Pladerne sælges seperat

Pris: 10.370,-


Classic Spine Corrector

Vælg den mere gradvise bue med Classic Spine Corrector (15,2 cm.) eller den mere udtalte bue samt det dybere sæde med Premier Spine Corrector (20,3 cm.)

Fås i flere forskellige træsorter: Amber bamboo, Natural bamboo og Oak. Prisen nedenfor er på modellen Oak.


Pris: 2.600,-


Classic Foot Corrector

Et ofte ukendt stykke apparatur fra Pilates. Classic Foot Corrector er designet til at styrke fodens muskler og forbedre dens naturlige bevægelser.

Fås i flere forskellige træsorter: Amber bamboo, Natural bamboo og Oak. Prisen nedenfor er på modellen Oak.

Pris: 1.080,-


Pilatesstick Basic Kit Package

En pakke som lader dig klare mange af de øvelser, som du normalt vil skulle bruge et tårn til.

  • Wood Original Pilatesstick ®.
  • Pilatesstick ® Mat.
  • Pro fodstropper.
  • Slastix Pro Resistance Tubing.
  • Skum Safety Door Anchor.
  • DVD.
  • Stilfuld Pilatesstick ® taske.
  • Udfordrende trænings plakat.

Pris: 1.120,-


Pilatesstick Wall Mount - lille

Kan monteres direkte på væggen i holdtræningssalen, hvor et dørhængsel eller en balletbar ikke er tilgængelig.

Der er tre fastgørelsespunkter: Én drejelig i midten og to stationære kroge i hvert hjørne. Inkluderer kroge til at gemme pinden, når den ikke er i brug.


Pris: 820,-


Pilatesstick

Wood Original Pilatesstick ®.


Pris: spørg,-


Euro Style Day Couch

Dette er for at vise at reformerne kan ompolstres, så de kan bruges som møbel i hjemmet.


Pris: spørg