Reformer

Peak Pilates er det førende valg af erfarne pilates fagfolk over hele verden. Peak Pilates leverer en komplet pilates løsning, med innovative designs og fantastiske instruktør uddannelser. Peak Pilates er kendt i branchen for sine dygtige medarbejdere og den høje kvalitet af udstyret. Peak Pilates har formået at lave et flot design, samtidig med at kvaliteten er helt i top. Dette sikrer en god ydeevne samt en høj sikkerhed. For at finde ud af mere vedr. uddannelser se under fanen uddannelse.

Alle priser er eksklusiv moms.


Fit Reformer

Denne reformer er henvendt til dem som vil bruge reformeren aktivt, forstået på den måde, at den er hurtigere at indstille, har lidt færre indstillingsmuligheder, men bedre kan tåle at få lidt "tæv". Reformeren har følgende:

  • Meget solid slæde, simpel indstilling.
  • Trinløs justring af reb, således den kan tilpasses alle størrelser.
  • Meget solid fodbar med flere positioner.
  • 5-fjeders system.

Kontakt os for pris.


MVe Reformer

Denne reformer har et lækkert og eksklusivt design, men også alle nødvendige indstillingsmuligheder. Reformeren er med følgende:

  • Solid slæde, som kører helt fantastisk. flere tilpasningsmuligheder.
  • Trinløs justering af reb, således den kan tilpasses alle brugere.
  • Fodbar som kan justeres til flere positioner.
  • 5-fjeders system.

Kontakt os for pris.


Peak PilateSystem Deluxe®

I denne maskine får du 3 stk pilates udstyr i 1. Der er både Reformer, Cadillac og Mat system. Dertil kommer den i dette flotte design, og kan foldes sammen således at den ikke fylder så meget.

Kontakt os for pris.


Classic Reformer

Classic Reformer er bygget lige efter Joseph Pilates’ krævende specifikationer, der forbliver uantastet af effektivitet og resultater. Hemmeligheden ligger i de kritiske dimensioner, der resulterer i at erfarne instruktører siger, at de kan "mærke forskellen." Lavet ved hjælp af kompromisløse materialer, metoder og Peak Pilates innovationer såsom vores polstrede fodbar, der er hjertet og sjælen i mange klassiske Pilates centre.

Materiale: Oak.

Kontakt os for pris.


Premier Cadillac

For de fleste pilates instruktører er Cadillac deres favorit pilates apparat. Uanset om du sidder, står, knæler, ligger eller endda er på hovedet, kan fjedre, barer, måtte og trapez altid udnyttes til at skabe den mest forskelligartede og intelligente pilates oplevelse. Cadillac kan bruges af alle uanset niveau.

Fås i flere forskellige træsorter: Amber bamboo, Natural bamboo og Oak. Prisen nedenfor er på modellen Oak.

Kontakt os for pris.


Classic Cadillac

Peak Pilates ® er stolte af at tilbyde en autentisk udgave af Joseph Pilates' oprindelige Cadillac. Forskellen mellem denne model og Premier modellen er, at den har fodstøtter hele vejen rundt, samtidig med at den kræver mindre plads. Dette gør den ideel til kompakte rum. Tilpas med valgmuligheder såsom Leg Spring Slider og Adjustable Aluminium Push-Through Bar.

Fås i flere forskellige træsorter: Amber bamboo, Natural bamboo og Oak. Prisen nedenfor er på modellen Oak.

Kontakt os for pris.


Cadillac Convertible

Når du planlægger et pilates studie eller en hjemmepraksis, bør du overveje vores Cadillac Convertible. Vi har fusioneret Cadillac og Reformer for at skabe et brugervenligt system, der nemt skifter tilstande i løbet af få sekunder. Du kan foretage en fuld pilates træning uden at gå fra Cadillac til Reformer tilstand ved at fjerne Twin Mat System, og folde Peak Pilates' eksklusive hængslet vogn ud. Det er nemt at konvertere uden aftagelige dele til at tabe.

Fås i flere forskellige træsorter: Amber bamboo, Natural bamboo og Oak. Prisen nedenfor er på modellen Oak. Derudover kan der vælges mellem læder eller reb, kontakt os for mere info.

Kontakt os for pris.


Deluxe Wall System

Vores Wall System giver dig en omkostningseffektiv måde at udføre en bred vifte af Pilates Cadillac øvelser i områder med begrænset plads. Tower enheden, der kan fastgøres til væg og gulv, samt de bærbare måtter giver fleksibilitet og alsidighed i små centre og i hjemmet. Wall System er fantastisk til begyndere og perfekt til øvelser som forbedrer bevægeligheden. Den hjælper med at opbygge og tone musklerne i kroppen og tilføjer større udfordring til simple gulvøvelser. Wall System omfatter Pole System, Raised Platform Mat og Raised Mat Boxes. Pole System fås også i Natural og Amber Bamboo.

Kontakt os for pris.