TILMELDING TIL UDDANNELSE

Peak Pilates Uddannelse

Starfit repræsenterer og forhandler verdens mest udbredte og populære udstyr til indendørs træning, herunder de helt unikke Spinning® cykler og Peak Pilates® MVe Reformer™ bænke. Disse brands er begge en del af Madd Dogg Athletics, som er kendt for at levere udstyr og udvikle tilhørende uddannelser af meget høj kvalitet.

Starfit tilbyder de officielle MDA Spinning® og Peak Pilates® uddannelser i samarbejde med Sportsinstitute, der er ansvarlige for planlægning og gennemførelse af uddannelser, workshops og events i de officielle Spinning® og Peak Pilates® centre i Danmark, samt efterfølgende at sikre deltagernes certificering, registrering af STAR point og vedligeholde netværket af nye og allerede certificerede instruktører.

Oplysninger om de kommende grund- og efteruddannelser kan du få ved at følge dette link:

Peak Pilates® - Reformer Uddannelse

Du kan også sende en mail til Sportsinstitute på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på 49 200 330

Kontakt Starfit for en samlet aftale om levering af udstyr og tilhørende officiel uddannelse, så kommer du hurtigt og godt i gang med dine nye aktiviteter:

Salgsafdeling: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere herunder om den udbudte Peak-Pilates Uddannelse

Peak Pilates® og Reformer™ programmet under MDA tilbyder forskellige muligheder for grund- og efteruddannelse, der er opdelt i forskellige niveauer, således at du hele tiden kan fortsætte din træning og udvikling, efterhånden som din erfaring øges gennem undervisningen i Peak Pilates® og Reformer™ centrene i Danmark eller i udlandet.

Grunduddannelse - 2 dages træning

Med udgangspunkt i det omfattende kursus- og DVD materiale fokuserer de 2 dages Workshop på at lære det hele fra bunden og derfra til gruppeøvelser, afsluttende med fitness fusions elementer. Efter grunduddannelsen er du kommet godt i gang og er nu i stand til at påbegynde undervisningen i Peak Pilates® og Reformer™ programmet.

Herefter er der mulighed for videreuddannelse på forskellige niveauer – se mere her:

Grunduddannelse klik her

Efteruddannelse klik her

Deltagelse i netværk af Peak Pilates® instruktører: www.facebook.com/PeakPilatesAcademy

For yderligere oplysninger om de næste uddannelser og workshops, skriv til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Normalprisen for Uddannelsen er kr. 4.495,-, inklusiv 2 dages kursus, omfattende kursusmateriale, certificering, online profil og netværk til andre Peak Pilates® instruktører - ved tilmelding og betaling senest 30 dage før kursusstart er prisen kun kr. 3.995,-.