TILMELDING TIL UDDANNELSE

Spinning® Uddannelse

Starfit repræsenterer og forhandler verdens mest udbredte og populære udstyr til indendørs træning, herunder de helt unikke Spinning® cykler og Peak Pilates® MVe Reformer™ bænke. Disse brands er begge en del af Madd Dogg Athletics, som er kendte for at levere udstyr og udvikle tilhørende uddannelser af meget høj kvalitet.

StarFit tilbyder de officielle MDA Spinning® og Peak Pilates® Uddannelser i samarbejde med Letsmove, der er ansvarlige for planlægning og gennemførelse af Uddannelser, Workshops og Event i de officielle Spinning® og Peak Pilates® Centre i Danmark, samt efterfølgende sikrer deltagernes certificering, registrering af STAR point og vedligeholdelser netværket af nye og allerede certificerede instruktører.

Oplysninger om de kommende Grund- og Efteruddannelser kan du få ved at følge dette link:

Spinning® Uddannelser

Du kan også sende en mail til Letsmove på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på 49 200 330

Kontakt StarFit for en samlet aftale om levering af udstyr og tilhørende officiel uddannelse, så kommer du hurtigt og godt i gang med dine nye aktiviteter:

Salgsafdeling: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Service: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spinning® uddannelsen

I Spinning® Programmet kan du hele tiden forbedre din viden og undervisningsteknik og du kan følge din udvikling gennem det verdensomspændende og anerkendte STAR program, der er certificering på forskellige niveauer, afhængigt af hvor langt du er i din udvikling som instruktør.

Grunduddannelse - Spinning® Instructor Training (STAR 1)

Det starter med Grunduddannelsen, som er et forløb med teori og praktiske øvelser, samt opbygning af erfaring. Grunduddannelsen indledes med et weekendkursus (lørdag og søndag fra kl. 9-17).

Vi lærer blandt andet om kroppens anatomi og fysiologi, cyklens indstillinger og sikker træning, instruktør rollen og redskaber til at gennemføre en professionel Spinning® time, samt opdelingen i Spinning® Energi Zoner. Når du har gennemført kurset, har du ret til at undervise i Spinning®.

Nu starter perioden med opbygning af praktisk erfaring. Denne erfaring opnår du ved at undervise i et Motion eller Fitnesscenter. Efter ca. 6 måneders praktik, får du tilsendt et link til en elektronisk eksamen. Når du har bestået denne eksamen, er du certificeret STAR 1 Spinning® Instruktør og kan nu bruge uddannelsen i hele verdenen.

Normalprisen for Uddannelsen er kr. 3.495,-, inklusive 2 dages kursus, omfattende kursusmateriale, certificering gældende i 2 år, online profil og netværk til andre Spinning® instruktører - ved tilmelding og betaling senest 30 dage før kursusstart er prisen kun kr. 2.995,-.

Efteruddannelse – CED (STAR 2 og STAR 3)

Som certificeret Spinning® instruktør kan du deltage i en lang række videreuddannelser og event, der alle giver dig et antal point, til fortsat vedligeholdelse af din certificering.

Ved at være certificeret Spinning® instruktør og efterfølgende optjene minimum 20 point, gennem workshops og online eksamen, kan du gå op til en STAR 2 eksamen. Denne eksamen har fokus på Spinning® Energi Zoner, Puls træning og hvordan man opbygger en time på baggrund af Puls og Intensitets træning, samt yderligere læring om Instruktør rollen.

Det øverste niveau som Spinning® instruktør opnås ved optjene minimum 40 STAR Points gennem Spinning® workshops eller online uddannelser, herunder at gennemføre en Spintensity™ Workshop og Periodization™ online uddannelse. STAR 3 eksamen har fokus på interval og Intensitetstræning i forbindelse med Pulstræningen.

Der er et mindre gebyr forbundet med at tage disse eksamener.

Yderligere detaljer om Workshops klik her

Information om online uddannelser klik her

Deltagelse i netværk af Spinning® instruktører: www.facebook.com/spinningacademy

For yderligere oplysninger om de næste uddannelser og workshops, skriv til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.